Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان از افزایش 93 درصدی رطوبت هوا و کاهش شعاع دید در بندر چابهار خبر داد و گفت: پیش بینی می شود به سبب فعالیت طوفان حاره ای وایو در جنوب دریای عمان، ارتفاع موج در نواحی دورتر از سواحل جنوب استان به 3 متر برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد دیانتی در گفت وگو با عصرهامون، گفت: بامداد امروز رطوبت نسبی هوا در شهر بندری چابهار به 93 درصد افزایش یافت و سبب تشکیل مه رقیق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه هم اکنون قدری از رطوبت هوا کاسته شده اما هنوز پدیده غالب این منطقه مه رقیق است، افزود: این پدیده موجب شده تا هم اینک شعاع دید افقی در ایستگاه دریایی چابهار به پنج کیلومتر کاهش یابد.

وی تصریح کرد: براساس نقشه ها و مدل های هواشناسی و پیرو بولتن های روزانه دریایی، طی سه روز آینده سواحل شرقی دریای عمان مواج پیش بینی می شود و انتظار می رود ارتفاع موج در سواحل شرقی استان به یک و نیم تا دو متر و در مناطق فراساحلی ارتفاع موج به دو و نیم تا سه متر نیز برسد لذا توصیه می شود احتیاط لازم در تردد شناورهای سبک، نیمه سبک و تفریحی به عمل آید و از شنا در سواحل خودداری شود.

وی ادامه داد: همچنین پیرو خروجی مدل هوای هواشناسی انتظار می رود طوفان حاره ای وایو از اواخر وقت امروز رفته رفته تضعیف شود.

رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان در بخش دیگری به وزش بادهای شمالی در استان اشاره کرد و اذعان داشت: همانطور که انتظار می رفت از دیروز بر سرعت  وزش بادهای 120 روزه در شمال استان افزوده شده و بیشینه سرعت وزش باد تا این لحظه به 21 متر بر ثانیه معادل 76 کیلومتر بر ساعت رسید.

وی ادامه داد: وزش این باد شدید دید افقی در محدوده فرودگاه زابل را به 8 هزار متر کاهش داد و غلظت ذرات معلق در هوای این شهر را به 239 میکروگرم بر مترمکعب که حدود 2 برابر حد مجاز است، افزایش داد.

وی تصریح کرد: در شبانه روز گذشته علاوه بر زابل از شهرهای زهک، مهرستان، زاهدان، خاش و سراوان نیز وزش باد متوسط تا شدید گزارش شده است.

دیانتی با بیان اینکه هم اکنون دید افقی در زاهدان به سبب وزش باد به 8 کیلومتر کاهش یافته است، اظهار کرد: در چابهار نیز هم اکنون به واسطه افزایش رطوبت نسبی و تشکیل مه رقیق، دید افقی 5 هزار متر است.

وی گفت: بر اساس خروجی مدل های جوی انتظار می رود وزش بادهای شدید 120 روزه در شهرهای شمال استان تا آخر هفته جریان داشته باشد.

وی افزود: وزش این بادها ضمن کاهش دید افقی و کیفیت هوا، در برخی نقاط سبب تشکیل توده های گردوغبار می کند که به عرض های جنوبی تر منتقل می شوند.

به گفته دیانتی، فردا شاهد رشد ابر در برخی نقاط استان خواهیم بود اما نقشه های هواشناسی هیچ بارشی تا آخر هفته برای استان نشان نمی دهند.

رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان در پایان خاطرنشان کرد: در 24 ساعت گذشته، دلگان با 47 درجه گرم ترین و خاش با 22 درجه سانتی گراد خنک ترین شهرهای استان بوده اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۰۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران/ سامانه بارشی جدید دوشنبه از غرب وارد کشور می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت در شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق و برخی مناطق استان‌های بوشهر، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان و خراسان جنوبی، ابرناکی، وزش باد و بارندگی ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید؛ هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت

فردا یکشنبه در ارتفاعات البرز شرقی، برخی نقاط واقع در شمال غرب و غرب کشور، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. در ضمن طی روزهای شنبه و یکشنبه در شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد شدید انتظار می‌رود.

دوشنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور، بارش در نوار غربی دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران، غرب سواحل دریای خزر و در برخی نقاط استان اصفهان، ابرناکی و رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود. در کرمانشاه، غرب کردستان، شمال آذربایجان شرقی، زنجان و گیلان، بارش شدت دارد.

سه شنبه بارندگی در جنوب غرب و جنوب کاهش یافته و در کل نوار شمالی ابرناکی، گاهی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

چهارشنبه و پنجشنبه گستره بارش در شمال غرب سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و خراسان رضوی می‌باشد و در نوار شرقی کشور وزش باد افزایش می‌یابد.

امروز خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و از بعد از ظهر دوشنبه تا پنج شنبه دریای خزر مواج می‌باشد.

سازمان هواشناسی وضعیت جوی امروز پایتخت را ابری و بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و از بعد از ظهر وزش باد شدید و کاهش ابر پیش بینی کرد. بیشینه دمای تهران امروز ۲۱ و کمینه دما ۱۰ درجه خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229376 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • افزایش ۴۲۶ واحدی شاخص کل بورس
  • پیش بینی هواشناسی کشور 15 اردیبهشت 1403/ تداوم بارندگی در برخی استان‌ها
  • هواشناسی ایران/ سامانه بارشی جدید دوشنبه از غرب وارد کشور می‌شود
  • هواشناسی ایران/ تداوم بارندگی در برخی استان‌های کشور