Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، محسن حیدری اظهار داشت: این طوفان هفته قبل در شمال اقیانوس هند تشکیل شد و از همان ابتدا وضعیت حرکت آن در اداره کل هواشناسی استان رصد می شد که بر این اساس اطلاعیه دریایی فراساحل استان برای دریانوردان فعال در اقیانوس هند و پاکستان صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از زمان تشکیل طوفان تا امروز حداقل دو بار کارگروه هواشناسی دریایی چابهار تشکیل جلسه داد و توصیه های لازم به دریانوردان تحت تأثیر این طوفان ارائه شد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با پیشروی طوفان به عرض های بالاتر هشدارهای لازم به کشتی های با مقاصد بنادر هند، پاکستان و عمان ارائه شد و به آنها توصیه شد تا از حرکت به سمت این بنادر خودداری کنند.

حیدری ادامه داد: از عصر دیروز دریای عمان در سواحل چابهار مواج شد و تا صبح امروز بیشینه ارتفاع موج در ایستگاه هواشناسی دریایی چابهار ۲۱۰ سانتی متر تخمین زده شد.

وی با بیان اینکه مواج شدن دریای عمان در سواحل جنوب استان متأثر از فعالیت طوفان وایو است، گفت: اگرچه طوفان به شدت تضعیف شده اما انتظار می رود تا دو روز آینده دریای عمان مواج باقی بماند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: بر اساس خروجی مدل های هواشناسی پیش بینی می شود ارتفاع موج در سواحل شرقی استان به دو متر و در مناطق دورتر از ساحل به سه متر نیز برسد. بنابر این توصیه می شود شناورهای سبک، نیمه سبک و تفریحی احتیاط لازم در ترددهای دریایی را در دستور کار قرار دهند.

حیدری گفت: به مسافران و مردم چابهار نیز توصیه اکید می شود از شنا در سواحل خود داری کنند.

کد خبر 4642930

منبع: مهر

کلیدواژه: هواشناسی سیستان و بلوچستان دریای عمان محسن حیدری اقیانوس هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آب‌های ساحلی خزر مواج و متلاطم
  • خزر مواج و طوفانی