Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمدرضا سالاری فنودی   دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان در جلسه‌ کارگروه هواشناسی دریایی که  با حضور مدیران دریایی جنوب استان در در چابهار،گفت: اگرچه حدود یک سال از آغاز بکار کارگروه هواشناسی دریایی چابهار و اجرای طرح تهک دریایی در استان می‌گذرد، اما در این مدت تعداد کاربران تهک دریایی این بندر حدود ۵۰ برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا سالاری فنودی  اظهار داشت: سال گذشته با پیشنهاد اداره کل هواشناسی استان و همکاری ارگان‌های دریایی از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی، شیلات، دریابانی و اتحادیه‌های صنوف مرتبط با فعالیت‌های دریایی سیستان و بلوچستان کارگروه هواشناسی دریایی در چابهار تشکیل شد.

او  افزود: این کارگروه فرصتی ایجاد کرد تا در راستای سیاست‌های سازمان هواشناسی و پیگیری‌های مدیریت جدید هواشناسی استان، توسعه هواشناسی کاربردی مورد توجه بیشتری قرار گیرد و با جدیت دنبال شود.

دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تا قبل از تشکیل کارگروه تهک دریایی در چابهار حدود ۱۰۰ کاربر در سامانه خودکار تهک ثبت شده بود، اما پس از آن شمار کاربران به حدود ۵۰۰۰ نفر رسید.

سالاری فنودی تصریح کرد: این سامانه به گونه‌ای است که هشدار‌های هواشناسی را در قالب توصیه‌های کاربردی به صورت پیامک به فعالین بخش‌های مختلف دریایی ارسال می‌کند تا از بروز خسارت‌های احتمالی جلوگیری شود.

او در ادامه با اشاره به گستردگی صنایع دریایی، اجرای تهک هواشناسی در استان‌های دریایی کشور را امری مهم و ضروری توصیف کرد و گفت: تا امروز سعی شده تا اطلاعات کاربردی هواشناسی به موقع و در سریع‌ترین زمان ممکن به مخاطب تخصصی برسد.

رئیس اداره هواشناسی چابهار افزود: با وجود این که مرکز سیستان و بلوچستان ساحلی نیست، اما به دلیل همکاری خوب ارگان‌های دریایی از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی، استان موفق شد در اجرای این طرح در ردیف استان‌های برتر کشور قرار گیرد.

انتهای پیام/ع

برگزاری کارگروه هواشناسی دریایی چابهار

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی گفت: برداشت این گونه برای بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.
گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای بررسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.
وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • سیستان بارانی شد