Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای ایستگاه جزر و مد سنجی و هواشناسی بندر شهید بهشتی چابهار هفت میلیارد ریال هزینه شده است.

محمد راستاد افزود: این ایستگاه با هدف ثبت و اندازه‌گیری داده‌های جزر ومدسنجی برای بهره‌گیری در ناوبری دریایی و مهندسی سواحل ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: استفاده کنندگان از این ایستگاه واحدهای درون سازمانی بنادر و دریانوردی، واحدهای بندری و دریایی، فنی و مهندسی، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و شیلاتی هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی به آغاز عملیات اجرایی برج کنترل و ترافیک دریایی بندر چابهار اشاره کرد و افزود: با ساخت این برج کنترل امکان اشراف کامل به خلیج چابهار و پایانه‌های مختلفی که در این خلیج وجود دارد فراهم می‌شود.

وی گفت: ساخت برج کنترل ترافیک دریایی به جهت ارتقای ایمنی دریانوردی و نظارت بر عملیات دریایی و بندری ضروری است.

راستاد با اشاره به اعتبار ۲۷ میلیارد تومانی سازه برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار، اظهار داشت: این سازه از حیث ارتفاع ۷۸ متر از سطح دریا فاصله دارد و با توجه به ارتفاع سطح زمین محل ساخت آن، بلندترین برج کنترل ترافیک دریایی بنادر کشور محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: برج کنترل بندر چابهار با هدف دید کامل به محوطه‌های بندری بنادر شهید کلانتری و شهید بهشتی چابهار، موج شکن و مسیر آبراه و به منظور استقرار برج مراقبت دریایی ( VTS) و مرکز جست و جوی نجات دریایی ( MRCC) ساخته م‌یشود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: با تجهیزات ناوبری و الکترونیکی که روی این برج مستقر خواهد شد مدیریت ترافیک دریایی در بندر چابهار در شرایط خوب و مطلوبی انجام می‌شود.

وی با اشاره به روند خوب ورود کشتی‌های تجاری به بندر چابهار خاطر نشان کرد: به دنبال افزایش ورود کالاهای اساسی به این بندر هستیم که به طور حتم نیاز است که از نظر سرعت، کیفیت عملیات و فرآیند ترخیص کالا نظارت صورت گیرد تا شاهد توقف و ماندگاری کالاها نباشیم.

راستاد با اشاره به برگزاری نشست هیات عامل این سازمان در بندر چابهار گفت: با برگزاری نشست هفتگی این هیات در بندر چابهار به طور اختصاصی به بررسی چالش‌ها و مشکلات این بندر پرداخته می‌شود.

به گزارش ایرنا بازدید از پروژه دایک حفاظت ساحلی جنوب شرقی بندر شهید بهشتی، انبارهای سرپوشیده، زیرساخت‌ها، اسکله‌ها، تجهیزات استراتژیک، ساختمان‌های عملیاتی، پروژه تأسیسات زیربنایی، سوله غلات و انبارهای چندمنظوره طرح توسعه بندر شهید بهشتی و شرکت در نشست بررسی موانع، مشکلات و ارائه راهکارهای توسعه‌ای بندر چابهار از دیگر برنامه‌های مدیرعامل و اعضای هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور به بندر چابهار است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هواشناسی بندر چابهار بنادر و دریانوردی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آب‌های ساحلی خزر مواج و متلاطم