Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: محسن حیدری گفت: این طوفان دیروز تبدیل به طوفان حاره‌ای فوق‌العاده شدید نوع ۴ شد که بیشینه سرعت باد در محدوده فعالیت آن به بیش از ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.  

وی افزود: این طوفان بارش‌های سنگینی هم در محدوده فعالیت خود به همراه داشته است به طوری که مجموع بارش چند روز اخیر ایستگاه‌های هواشناسی Honavar و Goa در غرب هند به بیش از ۳۰۰ میلی‌متر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با بیان این که هم‌اکنون طوفان با سرعت ۱۳ کیلومتر بر ساعت در حال حرکت به سمت شمال غرب است، ادامه داد: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی انتظار می‌رود بیشینه سرعت طوفان طی امروز و روزهای آینده به حدود ۲۶۵ کیلومتر بر ساعت برسد.  

حیدری خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود تأثیر این طوفان امروز به سواحل جنوب سیستان و بلوچستان برسد و موجب افزایش تلاطم در دریای عمان شود. به نظر می‌رسد ارتفاع موج در دریایی عمان به حدود ۵/۳ متر یا بیش از این مقدار برسد.  

وی با بیان این‌که توصیه می‌شود از امروز شناورهای دریایی جنوب استان از رفتن به دریا خودداری کنند، گفت: شناورهای فراساحل استان نیز از تردد در محدوده فعالیت این طوفان تا زمان فروکش کردن کامل آن خودداری کنند؛ همچنین شناورهای موجود در سواحل نیز به جای امن منتقل شوند.  

عضو ستاد مدیریت بحران هواشناسی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: طوفان کیار سوم آبان در شمال اقیانوس هند و در فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری از سواحل جنوب استان تشکیل شد و با حرکت شمال غرب سوی خود اکنون به مدار ۱۸ درجه شمالی رسیده است.  

رسانه‌های هندی طوفان کیار را قوی‌ترین طوفان شمال اقیانوس هند در ۱۲ سال اخیر برشمردند و اعلام کردند این قوی‌ترین طوفان حاره‌ای بعد از طوفان گونو در این منطقه است.  

طوفان گونو در ژوئن سال ۲۰۰۷ در شمال اقیانوس هند تشکیل شد و در نهایت به سواحل جنوب کشور برخورد و خسارت زیادی به استان‌های جنوبی ایران وارد کرد.  

این طوفان آن‌قدر توسعه‌یافته بود که تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز را نیز مختل کرد و موجب افزایش بهای جهانی نفت شد.  

بر اساس اعلام هواشناسی طوفان کیار تا شنبه در شمال اقیانوس هند فعال است و مقصد نهایی آن به سمت سواحل کشور عمان است.  

کد خبر 460694 برچسب‌ها مجله حوادث طبیعی حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حوادث ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی کشور 15 اردیبهشت 1403/ تداوم بارندگی در برخی استان‌ها

به گزارش صدای ایران از ایسنا،صادق ضیائیان، درباره وضعیت آب و هوایی کشور گفت: امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر، دامنه های جنوبی البرز و برخی مناطق استان های بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد،فارس، کرمان و خراسان جنوبی ، وزش باد و بارندگی ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، امروز خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج می شود.

وی افزود:یکشنبه ۱۶اردیبهشت ماه، در ارتفاعات البرز شرقی برخی نقاط واقع در شمال غرب و غرب کشور، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می دهد.همچنین طی روزهای شنبه و یکشنبه در شمال غرب و دامنه های جنوبی البرز وزش باد شدید انتظار می رود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به وضعیت هوای روز دوشنبه ادامه داد: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه، با ورود سامانه بارشی به غرب کشور، بارش در نوار غربی دامنه های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز،تهران، غرب سواحل دریای خزر و در برخی نقاط استان اصفهان ابرناکی و رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

ضیائیان گفت: همچنین بارش های روز دوشنبه، در کرمانشاه، غرب کردستان، شمال آذربایجان شرقی،زنجان و گیلان شدت دارد.

وی افزود: سه شنبه۱۸ اردیبهشت ماه نیز بارندگی در جنوب غرب و جنوب کاهش یافته و در کل نوار شمالی ابرناکی گاهی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، گستره بارش در شمال غرب سواحل دریای خزر خراسان شمالی و خراسان رضوی خواهد بود و در نوار شرقی کشور وزش باد افزایش می یابد.

ضیائیان با اشاره به وضعیت دریاها گفت: از بعد از ظهر دوشنبه تا پنجشنبه هفته جاری دریای خزر مواج می شود.

وی با اشاره به وضعیت جوی پایتخت افزود: فردا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، آسمان تهران صاف تا کمی است و ممکن است در برخی ساعات وزش باد سرعت یابد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد.همچنین برای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه، آسمان نیمه ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد، بارش پراکنده و رعدوبرق با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.





دیگر خبرها

  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • بارش بهاری و وقوع طوفان‌های لحظه‌ای همراه با صاعقه آسمان اصفهان را در بر می‌گیرد
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • هشدار سیل و طوفان و تگرگ به ۱۸ استان | تهران در خطر بارش‌های سیل‌آسا
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان؛ آخرین وضعیت شهرتان را ببینید
  • موج جدید بارش در شمال کشور/ تهران تا کی بارانی است؟
  • شرایط محور‌های مواصلاتی برای سفر مناسب نیست
  • پیش بینی هواشناسی کشور 15 اردیبهشت 1403/ تداوم بارندگی در برخی استان‌ها
  • پس از یسنا این بار یک نوجوان ۱۶ ساله در طبیعت گم شد!