Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره هواشناسی دریایی چابهار روز چهارشنبه در این نشست اظهار داشت: تغییر اقلیم یا گرمایش جهانی سبب تغییر نوع رژیم بارشی و شدت ریزش های آن شده است به نحوی که در سیل اخیر به خوبی این تغییر مشاهده شد.

محمدرضا سالاری‌فنودی افزود: اکنون غالب بارش های دریافتی استان از نوع رگباری است به این معنی که مقدار زیادی بارش در بازه زمانی کوتاهی اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته همیشه این بازه زمانی کوتاه نیست و مانند سیل اخیر ممکن است بازه و شدت بارش طولانی‌تر و شدیدتر باشد.

وی تصریح کرد: اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان و هواشناسی چابهار نخستین هشدارها در رابطه با ورود سامانه سیل آسا و وقوع بارش های فوق سنگین را ۱۷ دی ماه در قالب اطلاعیه جوی ارائه کرد و پس از آن در چند اخطاریه جوی نسبت به فعالیت این سامانه هشدار داد.

دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همین هشدارها و اطلاع رسانی‌ها سبب شد تا مردم در جریان سیل غافلگیر نشوند و با وجود قدرت تخریب آن، خسارت جانی نداشته باشیم.

سالاری‌فنودی بر ضرورت راه اندازی سایت رادار هواشناسی در چابهار تاکید کرد و گفت: با رادار هواشناسی می توان محصول پیش بینی «خیلی کوتاه مدت» تولید کرد که برای مدیریت بحران بسیار کاربردی و موثر خواهد بود.

وی همچنین به اهمیت ایجاد سامانه هشدار سیل اشاره کرد و گفت: با توجه به وضعیت توپوگرافی جنوب استان و ظرفیت سیل خیزی بالای آن، باید سامانه هشدار سیل راه اندازی شود.

رییس اداره هواشناسی دریایی چابهار با بیان اینکه گستردگی حوضه آبریز از چالش های جنوب استان است، ادامه داد: این سامانه ۲ ضرورت اجتناب ناپذیر دارد، نخست بستر ارتباطی مناسب و سپس زیرساخت هواشناسی و پردازش داده که با وجود بسترهای ارتباطی کنونی نمی توان این سامانه را در اکثر نقاط جنوبی استان ایجاد کرد چراکه با اندک بارش ارتباط ایستگاه های بارانسنجی ما قطع می شود.

بازندگی های سیل آسا ۲۰ تا ۲۲ دی در جنوب سیستان و بلوچستان خسارات زیادی بویژه در بخش های زیر ساختی، راه، آب، برق، فضاهای آموزشی، بهداشتی، مسکونی و اراضی کشاورزی وارد کرد. 

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان سیل سیل سیستان و بلوچستان سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان سیل سیل سیستان و بلوچستان سازمان هواشناسی سیستان و بلوچستان اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان سیل سیل سیستان و بلوچستان سازمان هواشناسی هواشناسی سیستان و بلوچستان سامانه هشدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۷۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان

 شهرام مبارکی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ درصد افزایش یافته است و بیشترین تردد بین استانی در ایام نوروز مربوط به روز نهم فروردین می باشد.

وی افزود: محورهای ایرانشهر به بمپور و بالعکس، نیکشهر به چابهار و بالعکس و راسک به چابهار به ترتیب پرتردد ترین محورهای جنوب استان در این مدت بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان با اشاره به اینکه بیشترین مقصد خودروهای جنوب سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی بود، ادامه داد: ۲۹ درصد خودروهای ورودی به جنوب استان به طور میانگین یک تا سه روز در جنوب استان ماندگاری داشته اند.

مبارکی با اشاره به افزایش ۷۹ درصدی تماس‌ها با سامانه‌ ۱۴۱ نسبت به مدت مشابه پارسال اضافه کرد: یکی از وظایف مهم مرکز مدیریت راه ها پاسخگویی سامانه ۱۴۱ است و با توجه به این مهم میزان پاسخگویی در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بارش بهاری و وقوع طوفان‌های لحظه‌ای همراه با صاعقه آسمان اصفهان را در بر می‌گیرد
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خبر خوب هواشناسی ؛ بارش‌های بهاری نیمی از کم‌بارشی‌های کشور را جبران کرد + جزئیات
  • سیستان بارانی شد