Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: هواشناسی استان‌های ساحلی کشور برای بررسی دستورالعمل‌های پایش و پیش‌بینی دریایی و جزیره‌ای در چابهار تشکیل جلسه می‌دهند. ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۹ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

محسن حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در چابهار اظهار داشت: گردهمایی مدیران هواشناسی استان‌های ساحلی با حضور استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، گلستان، مازندران و گیلان روز 29 و 30 بهمن‌ماه در چابهار برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه‌های هواشناسی به کشاورزان تا 25 بهمن/هشدار بارش سنگین برفهشدار هواشناسی نسبت به وقوع دو مخاطره جوی در سیستان و بلوچستانهواشناسی ایران 98/11/20| برف،کولاک و یخبندان در 20 استان

مدیرکل هواشناسی سیسنان و بلوچستان با بیان اینکه این گردهمایی شش دستور کار عمده دارد، افزود: از مهمترین اهداف این نشست بررسی دستورالعمل پایش هواشناسی دریایی در ایستگاه‌های ساحلی و جزیره‌ای و دستورالعمل تهیه پیش‌بینی‌های دریایی در استان‌ها است.

وی ادامه داد: سواحل سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به آب‌های آزاد و تأثیر مستقیم از پدیده‌های اقیانوسی نظیر طوفان‌های حاره‌ای، شرایط خاصی دارد که توسعه ایستگاه‌های هواشناسی را ضروری می‌کند.

حیدری با بیان اینکه در گردهمایی مدیران هواشناسی استان‌های ساحلی گزارش تحلیلی وقوع طوفان کیار و سیل اخیر در سیستان و بلوچستان نیز ارائه می‌شود، گفت: فعالیت این طوفان در شمال اقیانوس هند و در عرض‌های جغرافیایی نزدیک به سواحل استان سبب شد تا ارتفاع موج در دریای عمان به شدت کاهش یابد.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در این نشست دو روزه مدیران کل «علوم جوی و اقیانوسی» و «توسعه کاربردهای هواشناسی» سازمان هواشناسی نیز حاضرند، گفت: در این گردهمایی آخرین اقدامات حوزه هواشناسی دریایی تشریح می‌شود.

وی با بیان اینکه شبکه پایش هواشناسی دریایی سیستان و بلوچستان نیازمند توسعه است، ادامه داد: در این برنامه گزارشی از  آخرین فعالیت‌های توسعه هواشناسی دریایی و نیازهای این بخش در استان نیز ارائه می‌شود.

انتهای پیام/392/ ع

R7843/P/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هواشناسی استان های ساحلی سیستان و بلوچستان گردهمایی مدیران هواشناسی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش همشهری آنلاین، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 849149 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور