Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حیدری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعتبار هزینه شده برای تعمیر این بویه ۳۰۰ میلیون تومان بوده که به وسیله سازمان هواشناسی کشور تخصیص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: بویه موج نگار چابهار از نوع Datawell بوده و پارمترهای دمای سطح آب، ارتفاع و دوره تناوب موج را اندازه گیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بویه موج نگار چابهار تنها بویه هواشناسی در نوار ۳۰۰ کیلومتری سواحل این استان است، افزود: بر اساس اسناد بالادستی باید حداقل چهار ایستگاه هواشناسی دریایی جدید در سواحل استان ساخته شود.

وی ادامه داد: هم‌اینک ۲ ایستگاه از این چهار ایستگاه در پسابندر چابهار و زرآباد کنارک در حال ساخت است که به ترتیب حدود ۳۳ تا ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
حیدری توسعه زیرساخت‌های هواشناسی دریایی در تنها بندر اقیانوسی کشور را مهم برشمرد و گفت: گسترش فعالیت‌های دریایی و سرمایه گذاری وسیع بخش خصوصی در صنایع دریایی منطقه ایجاب می‌کند تا برای پایش و بهبود پیش‌بینی مخاطرات جوی - دریایی جنوب استان، شبکه پایش هواشناسی دریایی گسترش یابد.

وی خاطرنشان کرد: هواشناسی دریایی نقش مهمی در تأمین سلامت و امنیت فعالیت‌های دریایی دارد بطوریکه می‌تواند سالانه جان هزاران نفر را از خطرات مواجهه با پدیده‌های مخرب جوی - دریایی نجات دهد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان دریای عمان سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دریای عمان سازمان هواشناسی سیستان و بلوچستان دریای عمان سازمان هواشناسی هواشناسی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد

مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی  در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

  گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک ها برای برسی های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار بیان کرد: مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ورود مار سمی به کارگاهی در تهران | تماس کارگران وحشتزده با آتش‌نشانی
  • ورود مار سمی به کارگاهی در جنوب تهران
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • (عکس) هجوم مار سمی غول پیکر به کارگاهی در جنوب تهران!
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد