Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، روابط عمومی هواشناسی سیستان و بلوچستان، سازمان هواشناسی کشور همه ساله بر اساس شاخص‌های علمی و پژوهشی برترین‌های این حوزه را معرفی می‌کند که امسال نیز محمد رضا سالاری فنودی رئیس اداره هواشناسی دریایی چابهار با کسب ۲۶ امتیاز علمی جزو پژوهشگران برتر این سازمام انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگر در یک سال اخیر حداقل شش مقاله علمی در حوزه هواشناسی و هواشناسی دریایی در نشریات معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسانده است که پژوهش وی با عنوان بررسی تغییرات پارامتر‌های فیزیکی و شیمیایی شمال دریای عمان (دریابزرگ) در مجله بین المللی «Persian Gulf» به چاپ رسیده است.

«بررسی دقت داده‌های شبکه‌ای بارش تابستانه پایگاه CORDEX با داده‌های ایستگاهی در جنوب شرق» نیز پژوهش دیگری است که برگرفته از رساله دکترای سالاری فنودی بوده و در نشریه علمی-پژوهشی پژوهش‌های اقلیم شناسی پذیرفته شده است.

او  همچنین در مقاله مشترکی با اقلیم شناسان برجسته ایران پهنه بندی اقلیمی کشور را بازنگری کرده و پی برده که گستردگی تنوع اقلیی ایران به حدی است که اقلیم کشور به ۳۷ تیپ اقلیمی تقسیم می‌شود.

عناوین دیگری که این پژوهشگر در یک سال اخیر تولید کرده شامل «بویه‌های هواشناسی (راه اندازی، نگهداری و مشکلات)، مقایسه و ارزیابی دقت داده¬های مدل¬های CMIP۵ با داده¬های مشاهداتی و NCEP (موردکاوی:جنوب شرق ایران)، آینده نگری دمای شهر زاهدان با استفاده از داده‌های پایگاه CORDEX» است.

سالاری فنودی در حال حاضر دانشجوی سال آخر دکترای آب و هواشناسی گرایش مخاطرات آب و هوایی بوده و تا کنون ۲ جلد کتاب، ۳ مقاله ISI، ۳ مقاله علمی پژوهشی و ۲۸ مقاله علمی در کنفرانس‌ها و همایش‌های ملی و بین المللی به چاپ رسانده و دو مقاله پژوهشی دیگر در نشریات ISI تحت داوری دارد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وضعیت آب و هوا هواشناسی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس استعداد‌های درخشان از ۱۶ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۱۷ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

در این نمایشگاه که توسط سازمان ملی استعداد‌های درخشان و همچنین اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برپا خواهد شد حدود ۳۰۰ طرح و پژوهش از دانش‌آموزان مدارس استعداد‌های درخشان سراسر کشور حضور دارد. 

این نمایشگاه امکان گفتگو پیرامون طرح‌ها و پژوهش‌ها را برای دانش‌آموزان و بازدیدکنندگان فراهم می‌کند.

بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است و برگزارکنندگان نمایشگاه از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر آماده پذیرایی از بازدید‌کنندگان هستند. 

این نمایشگاه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خیابان حجاب بالاتر از بلوار کشاورز تهران واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است