Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ملاشاهی رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار داشت: هم اکنون این چرخند در حوالی عرض ۲۳ درجه شمالی و ۶۵ درجه عرض شرقی قرار دارد و با سرعت حرکت ۲۰ کیلومتر بر ساعت به سمت دریای عمان در حرکت است.

وی افزود: این چرخند در حال حاضر حدود ۴۵۵ کیلومتر از بندر چابهار و ۳۸۰ کیلومتر از بندر گواتر در جنوب شرق کشور فاصله دارد و تا کنون بیشترین سرعت وزش باد آن در فراساحل ۴۵ نات معادل ۸۳ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش یابی و مدل‌های جوی پیش بینی می‌شود چرخند شاهین در ساعات آینده قدرتمند‌تر شود و بیشینه سرعت باد آن در فرا ساحل به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت نیز برسد.

ملاشاهی با بیان اینکه تقویت چرخند به معنی افزایش آثار و پیامد‌های آن است، گفت: به نظر می‌رسد ارتفاع امواج ناشی از شاهین در سواحل جنوب شرق کشور به حدود ۴ متر یعنی بالاتر از سقف یک خانه یک طبقه برسد.

وی تصریح کرد: به احتمال زیاد اگر شناور‌های دریایی از سواحل خارج نشده و به جای امن منتقل نشوند، خسارت‌های زیادی به آن‌ها وارد می‌شود. ضمن اینکه پیش بینی می‌شود ارتفاع موج در مناطق دور از ساحل به ۶ متر و حتی بیشتر از آن نیز برسد.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار جوی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: امیدواریم با تقویت جریانات شمالی و وزش باد‌های ۱۲۰ روزه، هسته اصلی طوفان منحرف شود تا مخاطرات ناشی از این پدیده اقیانوسی به حداقل برسد.

ملاشاهی افزود: تا پیش از ظهر امروز بیشینه سرعت وزش باد در زابل در شمال استان به ۷۶ کیلومتر بر ساعت رسید و انتظار می‌رود فردا سرعت این باد‌ها به ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت نیز برسد.

سیستان و بلوچستان در محاصره ۷ مخاطره جوی

وی عنوان کرد: بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش یابی و مد‌های جوی پیش بینی می‌شود از اواخر وقت جمعه تا یکشنبه حداقل شش مخاطره جوی شامل بارش شدید، رعد و برق و صاعقه، تندباد‌های شدید و گردوخاک، سیلاب، بالاآمدن آب دریا و رودخانه‌های فصلی، افزایش ارتفاع موج و متلاطم شدن دریا در نیمه جنوبی استان رخ دهد. در شمال استان نیز مخاطره توفان گردوخاک روی خواهد داد.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: منطقه اثر این پدیده‌های مخاطره آمیز شهرستان‌های چابهار، کنارک، دشتیاری، زرآباد، فنوج، قصرقند، سرباز، نیکشهر، جنوب ایرانشهر، بزمان، سراوان، سیب سوران و مهرستان است.

ملاشاهی با بیان اینکه سازمان هواشناسی چند هشدار قرمز و نارنجی در باره شرایط خاص جوی سیستان و بلوچستان صادر کرده است، گفت: هشدار‌های مشابهی نیز به صورت جداگانه از سوی اداره کل هواشناسی استان نیز صادر و به مدیریت بحران و فرمانداری‌ها ارسال شده است.

وی اضافه کرد: توصیه می‌شود مردم عزیز مناطق تحت تأثیر سامانه در روز‌های پیش رو به ویژه در زمان فعالیت سامانه از تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی خودداری کنند و از هرگونه صعود به ارتفاعات و چرای دام نیز بپرهیزند.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: در باره سواحل و مناطق ساحلی نیز توصیه‌های هواشناسی در هشدار‌های امروز و روز گذشته اعلام شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وضعیت آب و هوا هواشناسی سیستان و بلوچستان رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان کیلومتر بر ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار زرد هواشناسی برای لرستان/ بارش رگباری در راه است

مدیرکل هواشناسی لرستان از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

بهروز مرادپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به فعالیت سامانۀ بارشی در لرستان، گفت: این سامانه از بامداد دوشنبه 17 اردیبهشت آسمان این استان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

او اضافه کرد: بارش پراکنده و رگباری باران، رعدوبرق، رگبار تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، خطر اصابت صاعقه و احتمال خیزش گردوخاک در لرستان پیش‌بینی می‌شود.

بارش باران و باز هم آب‌گرفتگی خیابان‌های لرستان‌ + فیلم‌

مدیرکل هواشناسی لرستان اعلام کرد: رگبار باران و رعدوبرق در تمام نقاط برای روز دوشنبه و بارش پراکنده و رگباری باران در اغلب نقاط این استان برای روز سه‌شنبه پیش‌بینی می‌شود.

مرادپور هشدار داد: لغزندگی سطح جاده‌ها، اختلال در تردد، ایجاد رواناب، آب‌گرفتگی معابر، سیلابی‌شدن مسیل‌ها، مه‌آلودگی هوا و کاهش میدان دید افقی در لرستان پیش‌بینی می‌شود.

او به احتیاط در تردد به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی، عدم فعالیت‌های کوهنوردی، عدم توقف در بستر مسیل‌ها و حاشیۀ رودخانه‌های لرستان توصیه کرد.

مدیرکل هواشناسی لرستان خاطرنشان کرد: فعالیت سامانه بارشی جدید در ساعاتی از روز دوشنبه در مناطق شمالی و غربی نمود بیشتری دارد و وقوع مخاطرات در محدودۀ هشدار نارنجی پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • صدور هشدار زرد هواشناسی استان کرمان با پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک
  • ۲ هشدار هواشناسی برای لرستان/ سامانه بارشی در راه است
  • صدور ششمین هشدار هواشناسی سطح زرد
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • هشدار مهم هواشناسی به تهرانی‌ها
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در لرستان
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • هشدار زرد هواشناسی برای لرستان/ بارش رگباری در راه است
  • سیستان بارانی شد