Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمدرضا سالاری فنودی رییس اداره هواشناسی دریایی چابهار  گفت: بر اساس تحلیل آخرین تصاویر دریافتی ماهواره و بررسی نقشه‌های هواشناسی به نظر می‌رسد توفان شاهین تا ساعات آینده به سواحل شمال کشور عمان نزدیک‌تر شود و در نهایت پس از طی مسیر حدود ۸۰ کیلومتری به خشکی برخورد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طوفان شاهین یک توفان درجه یک حاره‌ای است که تا کنون بیشینه سرعت آن در فراساحل حدود ۱۱۵ کیلومتر بر ساعت برآورد شده است.

رییس اداره هواشناسی دریایی چابهار ادامه داد: این طوفان، دریای عمان را به شدت مواج کرد به طوریکه ارتفاع موج در نزدیک سواحل چابهار حدود سه متر برآورد شده است.

وی اظهارداشت: هم‌اینک طوفان در فاصله حدود ۱۳۰ کیلومتری از خط ساحل مقابل خود در ایران و حدود ۷۵ کیلومتر از خط ساحل مقابل خود در عمان قرار دارد و در حال حرکت به سمت جنوب غرب است.

سالاری افزود: در مجموع شرایط جوی دریای عمان تا تنگه هرمز نامناسب بوده و دریا به طور کامل مواج و متلاطم است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توفان حاره ای بندرچابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۸۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان، از فردا (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت) خبر داد.

سعید قاسمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ورود سامانه ای ناپایدار به جو استان از فردا، گفت: این سامانه بارشی کم و بیش تا روز چهارشنبه(۱۹ اردیبهشت) در سطح استان فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: اگرچه شدت و گستردگی این سامانه بارشی به اندازه موج قبل نخواهد بود، اما به نظر می‌رسد بارش‌های مناسبی را برای سطح استان به همراه داشته باشد.

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه فعالیت این سامانه در روز دوشنبه(۱۷ اردیبشت) و خصوصاً در نواحی شمالی و غربی استان نمود بیشتری دارد، اظهار کرد: احتمال وقوع آبگرفتگی معابر و همچنین رواناب در برخی از نقاط استان وجود دارد.

به گفته قاسمی، این سامانه بارندگی، وزش باد، رعد و برق و رگبار پراکنده تگرگ را برای استان به همراه خواهد داشت.

وی از عبور این سامانه ناپایدار از جو استان از روز چهارشنبه خبر داد و خاطرنشان کرد: دمای هوا نیز که طی چند روز اخیر کاهش یافته بود همچنان تا روز چهارشنبه با روندی آرام کاهشی است، اما از روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) افزایش دما را خواهیم داشت.

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از صدور هشدار زرد و یا حتی احتمالاً هشدار نارنجی برای فعالیت این سامانه نیز خبر داد.

بر اساس اعلام هواشناسی استان کرمانشاه، سامانه بارشی اخیر حدود ۶۹ میلی‌متر برای کرمانشاه بارش به همراه داشته و میانگین بارش استان در سال زراعی جاری به حدود ۵۱۹ میلی‌متر رسیده که نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۱۵ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان کرمانشاه
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • کرمانشاه دوباره بارانی می‌شود
  • کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • آب‌های ساحلی خزر مواج و متلاطم
  • خزر مواج و طوفانی