Web Analytics Made Easy - Statcounter

  عبدالصمد پناد  در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران بخش پیرسهراب با حضور دهیاران، شوراها و معتمدان اظهار داشت: تمام ظرفیت بخش خصوصی و دولتی و مردمی که ماشین آلات سبک و سنگین دارند برای پیشگیری و هر گونه حوادث در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه دهیاران و شوراها آمادگی کامل داشته و در زمان سیل و بارندگی ها در روستاها حضور فعال داشته باشند، گفت: جلسه مدیریت بحران در روستا برگزار و نسبت به آگاه سازی اهالی روستا اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هلال احمر شهرستان قبل از بارندگی و سیل و مسدود بودن مسیرها در مناطق مشخص شده با تجهیزات مستقر و خانه های هلال آمادگی لازم در خصوص وقوع هرگونه بحرانی احتمالی را داشته باشند و در صورت سیل احتمالی در محل های مشخص اردوگاه‌ اضطراری بر پا شود.

بخشدار پیرسهراب افزود: ماشین آلات بنیاد مسکن و شرکت بخش خصوصی آرشین کوه در مکان‌های مشخص شده مستقر و در حالت آماده باش باشند.

وی ادامه داد: دهیاران مکلفند جلسه فرعی ستاد بحران در سطح روستا تشکیل و گزارش آن را به بخشداری ارسال و تمام دهیاران به صورت آماده باش باشند و تا پایان بحران حق ترک محل خدمت را ندارند.

پناد با بیان اینکه دهیاران و شوراها به مردم اطلاع رسانی تا از تردد در مسیر رودخانه خودداری کنند، افزود: دهیاران نسبت به بازگشایی مسیل های آبراه در سطح روستا اقدام و اماکن و ابنیه حادثه خیز شناسایی و هماهنگی های لازم با مراجع ذیربط صورت گیرد.

وی گفت: مقرر گردید در زمان بحران دهیاران نسبت به تعیین مکان امن به منظور جابجایی مردم اقدامات بایسته را معمول دارند و تمامی ماشین آلات و دستگاه های موجود در روستا اعم از بخش خصوصی و دولتی در مواقع بحران احتمالی آمادگی لازم را داشته باشند.

بخشدار پیرسهراب تصریح کرد: نظارت بر فعالیت خبازان از ضرورت هاست تا طبق ساعت کاری مقرر پخت و نان به مردم تحویل دهند و در این خصوص تمهیدات لازم اتخاذ شود.

رئیس اداره شیلات کنارک نیز گفت: پیرو هشدارهای هواشناسی سطوح قرمز و نارنجی صادره توسط اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، جلسه کمیته مدیریت بحران اداره شیلات این شهرستان برگزار شد.

بهزادامیری افزود: هشدارهای هواشناسی صادره شده توسط اداره کل هواشناسی استان‌، رگبار شدید باران، رعد و برق و تند باد لحظه ایی با احتمال تگرگ و همچنین افزایش ارتفاع موج و رگبار و رعد و برق روی دریا و سواحل پیش بینی شده که باعث ایجاد اختلال در فعالیت‌های دریایی و احتمال آسیب به شناورها و ادوات و تورهای صیادی خواهد شد.

وی بیان کرد: جلسه کمیته مدیریت بحران اداره شیلات کنارک با حضور مشاور امور صید و صیادی فرماندار، جانشین ناوگروه دریابانی کنارک، فرمانده پایگاه حفاظت منابع آبزیان کنارک و تمامی مدیران بنادر و بهره بردار بنادر صیادی شهرستان به منظور اتخاذ تمهیدات لازم و راهکارهای کاهش مخاطرات ناشی از بحران احتمالی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت

استاندار گیلان با اشاره به آتش‌سوزی روستای امامزاده ابراهیم شفت گفت: برآورد خسارت وارده به مالکین بومی و مستاجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، اسدالله عباسی در جلسه ستاد مدیریت بحران گیلان با موضوع آتش‌سوزی روستای امامزاده ابراهیم شفت با ابراز تاسف از واقعه تلخ آتش‌سوزی این روستای گردشگری، زیارتی و سیاحتی اعلام کرد: نباید اجازه دهیم واقعه آتش‌سوزی که طی سالهای 75، 78، 92، 96 و 1403 روی داده باز هم تکرار شود.

وی گفت: دستگاه‌های متولی باید پای کار باشند، معاون و مسئولان فرمانداری و بخشداران شفت نیز بعنوان هماهنگ کننده در محل حادثه حضور داشته باشند، نقشه و پلاک بندی بلوک های آسیب دیده سریعتر مشخص شود.

وی گفت: برآورد خسارت وارده به مالکین بومی و مستاجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند. 

وی عنوان کرد: در این راستا خسارت دیدگان زیرپوشش (مددجویان) کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نیز پایش شوند و تجهیزات مورد نیاز آنها توسط این سازمانهای حمایتی سریع تهیه و تامین شود.

وی از نیروی انتظامی خواست تا با برقراری امنیت در محل حادثه اجازه ایجاد مزاحمت را از سودجویان سلب کند و اضافه کرد: دستگاه‌ها همکاری لازم برای صدور مجوزها را انجام دهند و پروانه ساخت با بنیاد مسکن به عنوان متولی اصلی ساخت و ساز در روستا داشته باشند. 

استاندار گیلان افزود : همچنین محیط زیست، منابع طبیعی و آب و فاضلاب تعامل مناسبی را با افراد بومی خسارت دیده منطقه که بصورت اجدادی در این روستا ساکن هستند، به منظور تسهیل ارائه خدمات داشته باشد.

وی گفت: آواربرداری باید سریعتر انجام شود و این روستا بازسازی و متناسب با شرایط مجوزهای ساخت صادر شود و افرادی که شغل و درآمد ثابت آنها از مغازه‌هایی بوده که در آتش به طور کامل سوخته است از سایرین تفکیک شوند و با ایجاد بازارچه موقت برای آنها امکان داد و ستد فراهم شود.

نماینده عالی دولت در گیلان گفت: ایستگاهی برای آتش نشانی در این روستا ایجاد شود و دهیاری نسبت به تامین مالی پرسنل آن اقدامات مقتضی را انجام دهد. 

عباسی همچنین طی تماس تلفنی با کارگزار بیمه متولی اماکن آسیب دیده و تاکید در تسریع روند رسیدگی؛ تصریح کرد: کارگزار بیمه نیز برای برآورد خسارت بیمه شدگان در روستا حاضر شده و هرچه سریعتر به مشکلات آنها رسیدگی کند.

نماینده عالی دولت در استان در ابتدای جلسه با تاکید بر فوریت در اسکان موقت مناسب برای حادثه دیدگان آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم شفت گفت: باید امکانات لازم‌ برای اسکان اولیه این جمعیت فراهم شود.

فرماندار شفت نیز در این جلسه گفت: وسعت و شدت آتش سوزی به علت بافت چوبی منطقه بسیار شدید بود و انفجار کپسول های گازی مورد استفاده در اجاق آشپزخانه نیز بر شدت آتش افزود.

نقدی اضافه کرد: مسئولان از همان لحظات نخست حادثه آتش سوزی در کنار مردم بودند و اقدامات لازم نیز انجام شد.

وی عنوان کرد: تنها ایستگاه آتش نشانی این روستا یک خودروی آتش نشانی با ظرفیت 2 هزار و 500 لیتر آب بود که به علت سرعت زیاد آتش سوزی چندان کار آمد نبود. ‌

وی تصریح کرد : در این حادثه 120 پلاک و بلوک یک تا چهار طبقه آسیب دید که بر این مبنا در مجموع 360 خانوار و 125 واحد تجاری دچار خسارت شدند که از این تعداد 17 خانوار تحت پوشش بهزیستی و 22 خانوار تحت پوشش کمیته امداد هستند.

فرماندار شفت در ادامه از اداره برق خواست تا روشنایی معابر و کوچه را با استفاده از کابل موقت برقرار کند.

وی گفت: بسیاری از مردم این روستا نیازمند کمک جدی هستند و باید در خصوص اسکان موقت و پرداخت کمک های بلاعوض به آنها تصمیمات لازم اتخاذ شود.

در این جلسه همچنین سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان، مدیران ستادی و مدیران کل دستگاه های خدمات رسان هریک گزارش اقدامات صورت گرفته را به استاندار گزارش دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • عبور از رودخانه با طناب
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • شورای نگهبان، آماده دریافت گزارش تخلف احتمالی نامزد‌ها
  • کابینه جنگ اسرائیل امروز تشکیل جلسه می‌دهد
  • یک قلب بزرگ پشت این چهره؛ دیگو کوستا در نقش قهرمان سیل‌زدگان برزیل / عکس
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت